Menu Luk

Breijinho da Costa Selection

Aroma: moden frugt og friske bær.

Smag: smagfuld, frisk og velafbalanceret. Slutter med en rund, blød og lang eftersmag. En elegance, som man kun finder i vin, hvis druerne vokser tæt ved havet.

Vinfremstilling: Vinen er produceret af håndplukkede druer. Den alkoholiske fermenteringsproces foregår i ståltanke med temperaturer kontrolleret imellem 12 og 15 grader.

Druer: Cabernet Sauvignon, Baga og Touriga Franca.

Alkohol: 13% (syre: 5,6 g/l pH: 3,4)

Serveringsforslag: sushi, skaldyr, fisk og kylling.

Temperaturforslag: 8-10 grader.

Pris: 139 kr. pr. stk./ 800 kr.  6 stk.

Lidt om druerne i denne vin:

Cabernet Sauvignon:  Stammer fra Bordeaux, men er kendt og dyrket i hele verden. Smag af klassisk solbær og kan som oftest genkendes på denne duft. Cabernet Sauvignon er velegnet til at blive fadlagret.

Baga: portugisisk rødvinsdrue med stort lagringspotentiale. Druen har tykt skind og modner sent og giver mørke vine med masser af struktur.

Touriga Franca: er en portugisisk rødvinsdrue – en af hjørnestenene i portvin. Druen giver mørke vine med blomsterduft og smag af skovbær. Primær drue til blends.