
Aroma: moden frugt og friske bær.
Smag: smagfuld, frisk og velafbalanceret. Slutter med en rund, blød og lang eftersmag. En elegance, som man kun finder i vin, hvis druerne vokser tæt ved havet.
Vinfremstilling: Vinen er produceret af håndplukkede druer. Den alkoholiske fermenteringsproces foregår i ståltanke med temperaturer kontrolleret imellem 12 og 15 grader.
Druer: Cabernet Sauvignon, Baga og Touriga Franca.
Alkohol: 13% (syre: 5,6 g/l pH: 3,4)
Serveringsforslag: sushi, skaldyr, fisk og kylling.
Temperaturforslag: 8-10 grader.
Pris: 139 kr. pr. stk./ 800 kr. 6 stk.
Lidt om druerne i denne vin:
Cabernet Sauvignon: Stammer fra Bordeaux, men er kendt og dyrket i hele verden. Smag af klassisk solbær og kan som oftest genkendes på denne duft. Cabernet Sauvignon er velegnet til at blive fadlagret.
Baga: portugisisk rødvinsdrue med stort lagringspotentiale. Druen har tykt skind og modner sent og giver mørke vine med masser af struktur.
Touriga Franca: er en portugisisk rødvinsdrue – en af hjørnestenene i portvin. Druen giver mørke vine med blomsterduft og smag af skovbær. Primær drue til blends.