Arrangementer​

Vi vil til start gerne understrege at vi ikke er sommelier eller har et stort kendskab til alle verdens vine. Vi kan bare godt lide det…

Hensigten med vores vinsmagninger er at skabe nysgerrighed omkring den lidt undervurderede portugisiske vin og sprede vores kærlighed til denne.​

Vi koncentrerer os om vine fra de aller bedste vindistrikter i Portugal.

Vine som kommer fra gårde med mange års erfaring i at lave vin, det er oftest familieejede mindre vingårde, som vi kender personligt. Det er her vi har fået nogle af vores store vinoplevelser.

Vi tager dig med på en rejse rundt omkring Portugals traditionelle druer, og du for lov til at smage, hvad de nye unge vinmagere har på sinde. Vi håber at en vinsmagning vil åbne dine øjne. Vi garanterer, at der bliver kælet for smagsløgene.

Oplevelsen henvender sig til alle der vil udvide deres vinhorisont.

Vi arrangerer vinsmagninger på din arbejdsplads, i din golfklub, i din vinklub eller vi kommer til dit private arrangement.

Det meste kan lade sig gøre, du kan altid kontakte os med dine ønsker, så laver vi et arrangement der passer dig og dine behov.

Du kan altid følge med i planlagte arrangementer her på vores hjemmeside, eller på Facebook.​

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer vil blive annonceret på facebook. Du er også velkommen til at ringe til os for at høre hvornår næste vinsmagning finder sted

Har du spørgsmål til vores vine?

Har du spørgsmål til vores vine ​eller andet, så skriv via nedenstående formular, og vi vil vende tilbage så hurtigt vi kan.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt