Menu Luk

Quinta do Piloto​

Gennem fire generationer har familien Cardoso fra Palmela givet os det bedste af 200 hektar vinmarker fra det ældste lokale område af Setubal halvøen. Piloto er et af de få vinhuse der stadigvæk bibeholder den traditionelle metode til vinproduktion fra Palmela. 

Quinta do Pilotos vinproduktion kommer fra en udvælgelse af Cardosofamiliens vinmarker i Palmelas bedste terræn. Blandt dem er der 35 hektar af gamle vinstokke, på mellem 40 og 70 år. De er delt ind i 3 områder, Lau, Fernando Po og Agualva. Det er traditionelt sandet jord ideelt for de lokale druer Castelao og Fernao Pires. 

Det er også værd at nævne at 4 hektar Moscatel druer i nordvendt lerjord giver friske og aromatiske vine. Cardosofamiliens vingård producere ca. 40.000 flasker årligt og er enestående byggende på traditionelle vinlavnings metoder der anvender naturlige ressourcer, som er energibesparende og passer på miljøet. Det er en 100% miljøvenlig metode der anvender den naturlige energi fra gæringsprocessen til pumpning. Denne gamle metode bliver gennemført med moderne temperaturstyringer.